Thursday, August 5, 2010

MACAM MANA NAK ORDER?

Aihhh nak order dah..? relax2 duluuuuuuu.. cuci2 mata dulu... dalam sebulan ni preview dulu... saya akan bekalkan koleksi yang menganggu jiwa dan mata viewers dulu hehe..


Okayla sebelum tu saya perkenalkan diri dulu selaku che punye blog.. selalunya orang panggil saya Azila dan yang comot momot ni saya.. (sila komen dalam hati saje)



Apa2 boleh contact saya di hiaz.boutique@yahoo.com dan juga facebook saya yang akan saya bekalkan linknya kemudian.. so, sila tungguuuuuuu~~~

3 comments:

  1. tak comot momot lah kalau comel mcm nih..

    ReplyDelete
  2. ee...tak sabar sgt dah nie nak order..

    ReplyDelete
  3. cntik2 lak aihhh...mner 1 nak pilih nih..heheheh

    ReplyDelete